Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İntihar eden Yarbay Ali Tatar’ın eşinden “Fethullah Gülen” paylaşımı: Cehennem ateşi bol olsun

İntihar eden Yarbay Ali Tatar'ın eşinden "Fethullah Gülen" paylaşımı: Cehennem ateşi bol olsun


Serbest Görüş Haber Merkezi

“Amirallere suikast” soruşturması sırasında “Böyle giderseniz ne yönetecek bir ordu ne yaşayacak bir cumhuriyet bulacaksınız” diyerek hayatına son veren Yarbay Ali Tatar‘ın eşi Nilüfer Tatar, sosyal medya hesabından Fettullah Gülen‘in ölümüne dair, “Cehennem ateşi bol olsun” diyerek paylaşımda bulundu.

“Böyle giderseniz ne yönetecek bir ordu ne yaşayacak bir cumhuriyet bulacaksınız” diyerek intihar etmişti; 25 soruda Yarbay Ali Tatar’ı ölüme götüren kumpas

Ali Tatar’ın eşi Nilüfer Tatar kocasının ölümünden sorumlu olarak gördüğü Gülen’in ardından, “Ahımız Var… Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı askerine ihanet eden terörist başının ölüm haberini aldık. Ellerinde kan ile bu dünyadan defolup gitti, cehennem ateşi bol olsun” paylaşımında bulundu. 

Ne olmuştu?

“Amirallere suikast” soruşturması sırasında “bir ihbar mailine dayanarak” DHKP-C ve PKK irtibatı sorulması ve “silahlı terör örgütüne üyelik” gibi suçlamalar yöneltilen Tatar, hayatına son vermişti. Tatar’ın yaşadığı soruşturma sürecine dair son sözleri, “Hukuksuzluk sürecine hukuk adına saygı gösterilemez. Bu şekilde giderseniz ne yönetecek bir ordu ne yaşayacak bir cumhuriyet ne de bir ülke bulamayacaksınız”  olmuştu.

Gülen, soruşturma sırasında kronik hastalıkları ağırlaşan, kansere yakalanan o dönem “cuntacı” olmakla itham edilen subayların soruşturmadan sıyrılmak için numara yaptıklarını iddia ederek GATA’da yatan hasta subaylarla ilgili “Gatagulli” ifadesini kullanmıştı.




Exit mobile version