Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İnsanlarımızın duygularını istismar ederek para toplamaya çalışıyorlar

İnsanlarımızın duygularını istismar ederek para toplamaya çalışıyorlar


Gebze’deki hayvan ölümlerinin ardından, birçok yayın evi Gebze Kitap Fuarı’nı protesto ederek katılmama kararı aldıklarını açıklamıştı. #GebzedeKatliamVar etiketiyle duyuru yapan Alfa Yayınları, Artemis Yayınları, Ayrıntı Yayınları, Can Yayınları, Doğan Kitap, Everest Yayınları, İletişim Yayınları, İş Kültür, İthaki Yayınları, Jaguar Kitap, Kırmızı Kedi Yayınları, Kolektif Kitap, Kronik Kitap, Metis Yayınları, Mona Kitap, Sel Yayınlık, Siren Yayınları, Tekin Yayınevi, Yapı Kredi Yayınları ve Yordam Kitap gibi yayınevleri bugün sona erecek fuardan sözleşmelerini feshederek tek taraflı çekilmişti.

“Hayvansever olduğunu iddia edenler, rehabilitasyon merkezimizi işlemez hale getirdi”

AKP’li Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada suçu hayvanseverlere attı. Büyükgöz, “Bu süreçte hayvansever olduğunu iddia edenler rehabilitasyon merkezimizi işlemez hale getirmişlerdir. Tesisimizin önünde başlattıkları eylemle çalışmalarımızı engellemektedirler. Bu eylemcilere komşumuz olan Tuzla Belediyesi’nin çadır sağlaması konuyu siyasi bir araca dönüştürme gayretlerinin bir göstergesidir” dedi.

TIKLAYIN – AKP’li Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve bakımevi müdürü hakkında suç duyurusunda bulunuldu

“Listede bulunan hiçbir yayınevi zaten Gebze Kitap Fuarı’nda yer almıyordu”

Büyükgöz, ilçede kitap fuarına katılmayacağını açıklayan yayınevlerini de ‘istismarcılıkla’ suçladı. Büyükgöz, “Listede bulunan hiçbir yayınevi Gebze Kitap Fuarı’nda yer almadığı halde, hayvan barınağında hayvansever olduğunu iddia edenlerin ortalığa saçtığı cansız hayvan görüntülerini gerekçe göstererek fuardan çekildiğini açıklamıştır” dedi.

Exit mobile version