Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fethullah Gülen için taziye mesajı yayınlamıştı: Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Güleçyüz gözaltına alındı

Fethullah Gülen için taziye mesajı yayınlamıştı: Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Güleçyüz gözaltına alındı


Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, ABD’de vefat eden Fethullah Gülen için taziye mesajı yayımladığı için gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, örnek hayatıyla son yarım asra damga vuran Fethullah Gülen’i övdükleri gerekçesiyle aralarında Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz’ün de bulunduğu 4 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

20 Ekim’de tedavi gördüğü hastanede vefat eden Fethullah Gülen için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayan Kazım Güleçyüz’ün de aralarında bulunduğu 4 kişi ‘terör örgütü’ propagandası yaptıkları suçlamasıyla hukuksuz bir şekilde gözaltına alındı.

Güleçyüz yayınladığı taziye mesajının ardından AKP rejimine yakın medya kuruluşları tarafından hedef gösterilmişti.

Kazım Güleçyüz, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin vefatının ardından sosyal medya hesabı X’den yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Fethullah Gülen de imtihan dünyasından berzah âlemine göçmüş. Hakkındaki iddiaların hesabı artık öbür tarafta görülecek. Bu iddialar gerekçe gösterilerek yapılan ve nice insanın mağduriyetine sebep olan hukuksuzlukların son bulması dileğimizi bir kez daha tekrarlayarak, Allah rahmet ve adaletiyle muamele eylesin diyoruz. Camianın başı sağ olsun.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version