Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan stratosferde konuştu: İsrail’in, birtakım hesapları olabilir ama en büyük hesap sahibi Allah’tır

Erdoğan stratosferde konuştu: İsrail’in, birtakım hesapları olabilir ama en büyük hesap sahibi Allah’tır


AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinin ardından uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun ‘İsrail’in Şam’ı işgal etme ihtimaline’ karşı “Biz buna karşı ne yapabiliriz?” şeklindeki sorusunu da yorumlayan Erdoğan, “En büyük hesap sahibi Allah’tır” dedi:

“İsrail, Şam’ı işgal ettiği anda Suriye’nin kuzeyine dediğiniz gibi gelmiş olacak. İsrail’in, birtakım hesapları olabilir ama en büyük hesap sahibi Allah’tır. Rabbimizin hesabı da muhakkak bu hesapların üzerinde bu da tecelli edecektir. Yani ayet-i kerimede Rabbimiz ne buyuruyor? En büyük hesap edici O’dur. Onlar hesapları yaparlar ama Allah’ın hesabını hiçbir zaman tutturamazlar. Netanyahu ve çetesinin gördükleri rüyalar kabusa dönüşecek. Filistin özgür olacak, Lübnan özgür kalacak. Kanlı ellerini uzattıkları her toprak parçasında, vatanlarını savunan yiğitlerin haklı ve soylu direnişi ile karşılaşacaklar. Zafer muhakkak sabredenlerin olacak. Suriye çok acılar çekti.”

***

Ticari uçakların birçoğu stratosferin alt kısımlarını oluşturan 30.000 ile 39.000 fit arası yüksekliklerde seyrüseferlerini gerçekleştirirler. 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version