Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: “Onlarca suç kaydı olan kriminal tipler ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor”

Erdoğan: “Onlarca suç kaydı olan kriminal tipler ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor”


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gnüdeme ilişkin açıklamalarda bulundu. ‘Suç ve cezaların orantılı’ olması gerektiğini anlatan Erdoğan, “Onlarca suç kaydı olan kriminal tiplerin ellerini kollarını sallayarak ortalıkta dolaşması, herkes gibi bizi de rahatsız ediyor. Emniyet teşkilatımız içinde zafiyet varsa neşteri vurup gidereceğiz, adalet sistemimizde tıkanıklık, yanlışlık varsa neşteri vurup çözüme kavuşturacağız. Tutukluluk süresi, kişinin işlediği suçlar ve alacağı cezalarla orantılı belirlenecek. Bu husus toplum vicdanını yaralayan belirli suçlar için geçerli olacak. Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak, toplumun güvenlik ve adalet konusundaki kaygılarını süratle gidermek boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özgür Özel’in ‘İsrail kapalı oturumu’ sonrası yaptığı açıklamaları da eleştiren Erdoğan, “Toplantı sonrası CHP Genel Başkanının yaptığı açıklamaları esefle karşıladık. CHP Genel Başkanı ucuz polemik peşinde koşuyor.” dedi. Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIÖzgür Özel, ‘ayağa kalkma’ eleştirilerine böyle cevap verdi: “Kaybediyorsam ben kaybediyorum!”SONRAKİ YAZITHY pilotu havada hayatını kaybetti: Uçak, New York’a acil iniş yaptı

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version