Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan medyayı hedef aldı: Bu sorumsuzluğun kabul edilebilir hiçbir yanı yok

Erdoğan’dan sosyal medyaya yasak sinyali: Gençlerimizin yitip gitmelerine seyirci kalamayız


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Fuar Merkezi’nde SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı Programı’nda konuştu.

Erdoğan, buradaki konuşmasında TUSAŞ saldırısına ilişkin “Hava Kuvvetlerimiz ve MİT Başkanlığımız bu alçak saldırıya cevabımızı Suriye ve Irak’taki terör hedeflerini yok ederek katbekat fazlasıyla vermiştir. En sonunda kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır” dedi.

Konuşmasının sonunda saldırı anına ait sızdırılan görüntülere değinen Erdoğan, medyayı “sorumsuz” olmakla suçladı: Medyamız çok kötü bir sınav vermiştir. Hepimizi yaralayan menfur cinayetlerde sergilenen sorumsuzluğun bir benzerinin TUSAŞ’taki terör eyleminde de tekrarlandığını görüyoruz. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Milletin memleketin, hak ve çıkarlarının reyting yarışlarına feda edilmemesi gerekir. Görüntüleri servis edenler de devletimizin ve kurumlarımızın güvenliğine telafisi zor zararlar vermiştir.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Önceki gün TUSAŞ’ın Kahramankazan yerleşkesinde menfur bir terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda şehit olanlara başsağlığı diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

Kalleşlikle bize geri adım attıracaklarını düşünenlerin, tepelerine binmeye devam edeceğiz. Hava Kuvvetlerimiz ve MİT Başkanlığımız bu alçak saldırıya cevabımızı Suriye ve Irak’taki terör hedeflerini yok ederek katbekat fazlasıyla vermiştir.

Türkiye, tüm tehditleri kaynağında bertaraf edecektir. TUSAŞ’taki terör eylemini düzenleyenlerin ikisi de ölü olarak ele geçirilmiştir. Suriye ve Irak’taki terör hedeflerini yok ederek şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadık. Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü saldırı başarısız olacak, en sonunda dönüp kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır.

Biz bu kalleşliklerin arkasındaki niyetin ne olduğunu çok net görebiliyoruz. Biz kiralık katil sürülerinin emellerinin ne olduğunun da gayet farkındayız. Dünkü güvenlik toplantısında atacağımız adımları detaylıca ele aldık. Hiçbir terör saldırısı ezeli ve ebedi kardeşliğini bozamaz.

Serbest Görüş:

“GÖRÜNTÜLERİ SERVİS EDENLER TELAFİSİ ZOR ZARARLAR VERMİŞTİR”

Terörün gayesi sadece kan dökmek değildir toplumda korku ortamı oluşturmaktır. Ülkemizde bazı çevreler bilerek veya bilmeyerek terörün bu hedefine ulaşmasına yardım ediyor. Sosyal medya operasyon aygıtı gibi. Hassasiyetler ülkemize gelince esirgeniyor. Bizi asıl üzen böyle meselelerde daha çok sorumlu çok daha titiz yayın yapmasını beklediğimiz yazılı görsel medyamızdır.

Son dönemde medyamız bu tip olaylarda kötü bir sınav veriyor. Medyamız çok kötü bir sınav vermiştir. Hepimizi yaralayan menfur cinayetlerde sergilenen sorumsuzluğun bir benzerinin TUSAŞ’taki terör eyleminde de tekrarlandığını görüyoruz. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Milletin memleketin, hak ve çıkarlarının reyting yarışlarına feda edilmemesi gerekir. Görüntüleri servis edenler de devletimizin ve kurumlarımızın güvenliğine telafisi zor zararlar vermiştir.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version