Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı


Serbest Görüş Haber Merkezi

Haklarında ‘hayasızca hareketler’ iddiasıyla resen soruşturma başlatılan Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu, gözaltının ardından adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Polat ve kardeşi Doğu’nun sosyal medyada yayınlanan Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında öpüşürken çekilen görüntülerine ilişkin harekete geçti.

Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında ‘hayasızca hareketler’ iddiasıyla resen soruşturma başlattı. Soruşturma sonrası Polat ile kardeşi Doğu gözaltına alındı. Polat ve Doğu ifadeleri alınmak üzere adliyeye götürüldü.

Savcılıkça ifadesi alınan iki kardeş, imza atma şeklinde adli kontrol uygulanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Polat ve Doğu kardeşler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, yakın arkadaşları ve çalışanlarıyla parti verdi. Dilan Polat, partide kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşerek dans etmişti.

Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme” ile “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos’ta tahliye olmuştu.



 

Exit mobile version