Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Dervişoğlu’ndan ‘yeni çözüm süreci’ açıklaması: “Bahçeli’nin DEM’e uzattığı elin sahibi Erdoğan’dır”

Dervişoğlu’ndan ‘yeni çözüm süreci’ açıklaması: “Bahçeli’nin DEM’e uzattığı elin sahibi Erdoğan’dır”


Demokrat Parti lideri Uysal, Musavat Dervişoğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Dervişoğlu, ‘yeni bir çözüm süreci’ iddialarına ilişkin konuştu.

“Konuyla alakalı rivayetler muhtelif. Müspet veriler ve açıklamalar gelmeden bir değerlendirme bulunmayı tercih etmiyorum.” diyen Musavat Dervişoğlu, ardından şu değerlendirmelerde bulundu: “Sayın Devlet Bahçeli’nin DEM’e uzatılmış bir eli var. Ama burada enteresan şey şu, sayın Bahçeli Tayyip Bey’in konuşmasından etkilenip durumdan vazife çıkarmak suretiyle el sıkma olayını yaşadığını ifade etti. Benim tarafımdan bakıldığında DEM’e uzatılmış el, belki Devlet Bahçeli tarafından uzatılmıştır ama o elin asıl sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

Olası bir çözüm sürecinin başlaması durumunda tavrının ne olacağının sorulması üzerine ise “Afaki yorumlarda bulunmak istemiyorum. O söyledikleriniz sosyal medyada, gazete sayfalarında ve televizyon yorumlarında tartışılıyor. Resmi bir açıklama olmadığı müddetçe bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz ama değerlendirmemizi de yapıyoruz tabii.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version