Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

DEM Partili Sırrı Süreyya Önder’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

DEM Partili Sırrı Süreyya Önder'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür


Son günlerde siyaset arenasının ana gündemini oluşturan ‘çözüm süreci’ tartışmalarında dikkat çeken bir açıklama geldi. DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, MHP lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM açılışında DEM Parti grubuyla tokalaşması “Yeni çözüm süreci mi başlıyor?” tartışmalarını da beraberinde getirdi. Siyaset arenası bu gündemle çalkalanırken bugün siyasilerden art arda açıklamalar ve çağrılar geldi.

MHP lideri Bahçeli, “Terörist başı buyursun terörün bittiğini, örgütün tasfiye edildiğini ilan etsin, ama devletin terörle masaya oturmasını kimse beklemesin” çağrısında bulundu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ise “O zaman tecridi kaldırın, sayın Öcalan’ın kendi örgütüne, kendi arkadaşlarına ne dediğini görelim” dedi.

SIRRI SÜREYYA’DAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Tüm bu gelişmelerin ardından DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Meclis’teki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli’ye teşekkür etti. Önder’in açıklamaları şöyle:

“Aslında kuyu derin değil ip kısadır. Barışa gönül indiren, köklü tarihi meselemizi ilk defa bir konuşma eksinine çekmeye çalışan Sayın Cumhurbaşkanına Sayın Devlet Bahçeli’ye ve barış meselesinde gönül indiren herkese şahsi olarak bu konuda bedel ödemiş kardeşiniz olarak şahsım adına teşekkür ediyorum.”


Etiketler

DEM Parti


Sırrı Süreyya Önder


Uzun ve Sağlıklı Bir Ömür İçin Günde Kaç Adım Atılmalı? Uzmanlar Açıkladı


Dikkat Çeken Yeni Trafik Levhaları: Gören Tekrar Tekrar Bakıyor


İzmir’de Operasyon! 7 Kişi Tutuklandı


DEM Parti’den Dikkat Çeken Ziyaret! Yarın Gerçekleşecek

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version