Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

DEM Eş Genel Başkanı Bakırhan: “Toplumsal barışın adresi İmralı ve Meclis’tir”

DEM Eş Genel Başkanı Bakırhan: “Toplumsal barışın adresi İmralı ve Meclis’tir”


DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, yeni bir çözüm süreci tartışmalarına Diyarbakır’dan katıldı. Bakırhan, “Türkiye’nin toplumsal barışa ihtiyacı var. Bu toplumsal barışın sağlanmasının da bir adresi İmralı. Diğer adres Ankara’da TBMM’dir. İmralı’nın kapılarını açın.” dedi.

Valilikten suç duyurusu

Bu arada, DEM Parti’nin Diyarbakır’da düzenlediği eyleme ilişkin valilikten yapılan yazılı duyuruda, basın açıklamalarında kullanılan ifadeler nedeniyle, aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın da bulunduğu milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi

Diyarbakır Valiliği’nin yasaklaması nedeniyle Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için düzenlemek istedikleri miting alanına yürüyemeyen DEM Partililer, Sanat Sokağı’nda açıklama yaptı. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “yeni çözüm süreci” yorumlarına atıfta bulunarak şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZICengiz Çandar: “Bir şey pişiyor ama ‘çözüm süreci’ demek için çok erken”SONRAKİ YAZIErdoğan’ın planı; yeni çözüm süreci mi? 

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version