Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP’li vekil Umut Akdoğan isyan etti: 600 milletvekili olarak ne işe yarıyoruz?

CHP’li vekil Umut Akdoğan isyan etti: 600 milletvekili olarak ne işe yarıyoruz?


CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, yenidoğan çetesine ilişkin ortaya çıkan iddialar sonrası isyan etti. Ülkenin bir cinnet halinde olduğunu belirten Akdoğan, “Eğer bu konular hakkında araştırma komisyonu kurmayacaksak, çözüm önerisi sunmayacaksak, sokaktaki bu cinnet haline engel olamayacaksak, o zaman şu soruyu sormak gerekiyor: Biz 600 milletvekili olarak burada ne iş yapıyoruz, ne işe yararız” dedi.

CHP Milletvekili Umut Akdoğan:

“Madem ki sokaktaki cinneti önleyemiyoruz; taciz, tecavüz, kadın ve çocuk cinayetlerinin önüne geçemiyoruz, araştırma komisyonu kuramıyoruz, halkın dertlerine çare olamıyoruz, o zaman 600 milletvekili olarak biz ne işe yararız?” pic.twitter.com/N2p1JNhbBB

— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) October 19, 2024

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Akdoğan, bu sorunun çözümü için herkesin bir araya gelmesi gerektiğini belirtti.

Akdoğan’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı:

“Sokakta, hastanede, meydanda, trafikte bir cinnet hali var. Kadın, çocuk, ağaç, deniz, kedi, köpek ne varsa öldürülüyor. Bu durum karşısında TBMM’nin ana gündem maddesi olmamasını anlamakta güçlük çekiyorum. Bu konu TBMM’nin ana gündemi olmalıdır. Eğer bu konular hakkında araştırma komisyonu kurmayacaksak, çözüm önerisi sunmayacaksak, sokaktaki bu cinnet haline engel olamayacaksak, o zaman şu soruyu sormak gerekiyor: Biz 600 milletvekili olarak burada ne iş yapıyoruz, ne işe yararız.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version