Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli’ye destek veren Kürşad Yılmaz: ‘Gerekirse can alıp can vereceğiz’

Bahçeli’ye destek veren Kürşad Yılmaz: ‘Gerekirse can alıp can vereceğiz’


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında Abdullah Öcalan’la ilgili yaptığı açıklamalarının ardından suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz, Bahçeli’ye destek verdiği açıkladı.

Bahçeli’nin Meclis’te yaptığı konuşmasını eleştirenleri üstü kapalı tehdit eden Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“BAHÇELİ HER ÜLKÜCÜNÜN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”
“Türkiye’nin üzerine kirli oyunlar kuranlar, toprağımıza göz dikenler liderim Sayın Devlet Bahçeli’nin kaldırdığı yumruğun kime ineceğini iyi anlamalıdır. Bir gün bir an, bir saniye dahi onu yalnız bırakmayacak gerekirse can alıp can vereceğiz. Boş konuşanlar anlamazlar ama üstüne basa basa bir kez daha vurguluyorum. Saygıdeğer Türkmen Beyimiz rastgele cümle kurmaz. O cümlede yer alan her harf, vatan, millet sevgisinden başka düsturu olamayan genel başkanımızın imbiğinden süzülür de kelimeye, kelimeler cümleye dönüşür. Ülkü yolunun yılmaz Bozkurtlarının hassasiyetine dokunmayın. Saygı değer Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli her ülkücünün kırmızı çizgisidir. Biz kırmızı çizgilerimizi boyayla çekmeyiz, vatan için akıtmaya hazır kanımızla çekeriz.”

Serbest Görüş:

Önceki gün de suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Bahçeli’yi makamında ziyaret etmişti. Çakıcı’nın bu ziyareti destek hamlesi olarak yorumlanmıştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version