Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli’den Davutoğlu’na övgü: Türkiye’nin zat-ı-alinizin birikimine çok ihtiyacı var

Bahçeli’den Davutoğlu’na övgü: Türkiye’nin zat-ı-alinizin birikimine çok ihtiyacı var


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na övgü dolu sözler sarf etti. Bahçeli, “Türkiye’nin zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var” dedi.

Bahçeli, Ahmet Davutoğlu ile Meclis resepsiyonunda bir araya geldi. Bahçeli’nin birçok konuşmasında “Serok Ahmet” diyerek sert sözlerle eleştirdiği Ahmet Davutoğlu’na da övgü dolu sözleri dikkat çekti.

Davutoğlu’nun Türkiye’nin mevcut durumuna önemli katkılarda bulunabileceğini ifade eden Bahçeli, “Türkiye’nin zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var” diye konuştu.

Bahçeli’nin, Davutoğlu’nun Filistin konusundaki yorumları hakkında, “Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum…” dedi ve merkez sağda birleşme çalışmalarıyla ilgili de “Takip ediyorum, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TBMM’nin açılış oturumunda DEM Partililerle selamlaşması dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu tokalaşma için, “Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım” demişti.

Partisinin grup konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i sert dille eleştiren Bahçeli akşam verilen resepsiyonda ise, “Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme! Bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor” sözleriyle dikkat çekmişti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version