Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli yeni yasama dönemine tehditle başladı: Ayağınızı denk alın!

Bahçeli yeni yasama dönemine tehditle başladı: Ayağınızı denk alın!


MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni yasama döneminde Meclis’te yaptığı grup toplantısına tehditle başladı. Sinan Ateş cinayeti üzerinden Halk TV ve CHP’yi hedef alan Bahçeli, “Ayağınızı denk alın” dedi.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

“Bu tuhaf üsluba bakın ki kendi ittifakına iyiler bizim ittifakımıza kötüler demesi yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş görülen bir cinayet davası ile MHP’yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır.

ÖZGÜR ÖZEL’İ HEDEF ALDI

Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddiaların şahsın gibi çürüktür.

‘HERKES HADDİNİ BİLSİN’

Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP’yi sorgulayamazsınız.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version