Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli, Dervişoğlu’nun attığı idam ipini makam odasına asacak

Bahçeli, Dervişoğlu’nun attığı idam ipini makam odasına asacak


İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun partisinin grubunda PKK lideri Abdullah Öcalan’a yaptığı çağrı nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye idam ipi fırlattı. Bahçeli ise Dervişoğlu’nun attığı ipi istedi. Bahçeli’nin ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ip atıp “Ben asamadım, sen as” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, elinde tuttuğu idam ipini yere fırlattı. Dervişoğlu, “Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as” ifadelerini kullandı.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, “MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi ve Genel Merkez’deki makam odasına asacağı öğrenildi” dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, geçen haftaki grup toplantısında PKK lideri Abdullah Öcalan’a yaptığı, “örgüte silah bırakma talimatı verip terörün bittiğini ilan etsin” çağrısını, bu haftaki grup toplantısında bir ileri aşamaya taşıdı.

Bahçeli, “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM’de DEM Grup Toplantısı’nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın” dedi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version