Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Projelerinden Bahsetti

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Projelerinden Bahsetti


Antalya’nın Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım 31 Mart seçimlerinden bu yana yaptıkları çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların yaşadığı zorluklara dikkat çeken Yıldırım, “İnsanlarımıza destek verecek proje hazırlıklarımız var” dedi.

Antalya’nın Aksu Belediyesi 31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti’den CHP’ye geçti. Belediyeyi 2 dönem süren AK Parti yönetiminden alan Belediye Başkanı İsa Yıldırım, göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Göreve başladıktan sonra belediyenin geçmiş dönemden kalan borçlarını ödemekle uğraştıklarını ifade eden Yıldırım, sosyal belediyecilik kapsamında uygulamaya koyacakları hizmetleri de anlattı.

Yıldırım şöyle konuştu:

“Tabii öncelikle belediyeyi toparlamaya çalışıyoruz çünkü şu anda borçları ödemekle uğraşıyoruz. Borçlar ödenip ekonomi yoluna girmeye başladığı zaman öncelikle sosyal projelerimiz devreye girecek. Çünkü ekonomi çok kötü insanların durumu çok kötü. Sosyal projelerle; gerek sağlık konusunda gerek eğitim konusunda insanlarımıza destek verme niyetinde projelerimiz var. Daha sonra tabii ki imar problemleriyle şehrin güzelleştirilmesi şehrin Antalya’ya açılmasını sağlamak zorundayız. Çünkü Antalya’nın gideceği, çıkışı olan tek nokta Aksu, bununla alakalı çalışmalarımız var. Ama her zaman söylediğimiz gibi şu zor dönemde önceliğimiz vatandaşın sıkıntılarını gidermek. Gerek eğitimde gerek geçim konusunda sıkıntılarını gidererek halkımızı rahatlatmayı düşünüyoruz.”

“AKSU YAĞLI GÜREŞLERININ 9’NCUSUNU DÜZENLEYECEĞIZ”

20 Ekim Pazar günü ilçede başlayacak olan 9’uncu Aksu Yağlı Güreşlerine hem sporcuları hem de yurttaşları davet eden Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

20 Ekim Pazar günü, tüm başpehlivanların katılımı ile Aksu Yağlı Güreşlerinin 9’ncusunu düzenleyeceğiz. Tüm hazırlıkları eksiksiz olarak tamamladık. Güreşlerden önce 19 Ekim Cumartesi günü ANFAŞ önünde sevilen sanatçı Zara konseri düzenliyoruz. Aksu Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmayı, Ata sporumuz güreşe destek vermeyi sürdüreceğiz. Akdeniz Bölgesinde kıran kırana geçeceğine inandığım yılın son güreşlerine güreş severleri davet etmek istiyorum.”

Kaynak: ANKA


Baba Vanga’dan Tüyler Ürperten 2025 Kehaneti: Gerçekleşirse Yandık! Her Şey Tepetaklak Olacak


CHP Lideri Özel Grup Toplantısında Konuşuyor


İYİ Parti Liderinden Dikkat Çeken Paylaşım


1 Asırlık Ömür Yaşadılar, Peki Nasıl? Bu 4 Besini Sofralarından Asla Eksik Etmemişler

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version