Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’nin İçinde ‘Kabine’ İsyanı! ‘Bir Gün Bile Görevde Kalmamalılar’

AKP'nin İçinde 'Kabine' İsyanı! 'Bir Gün Bile Görevde Kalmamalılar'


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiyle beraber kabinede de değişim olacağı sinyalleri vermesinin ardından gözler bakanlara çevrildi. AKP’den birçok isim, kabinede hiç beklenmeden değişim gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyor.

Muhalefetin ardından son dönemde iktidar kanadında da değişim rüzgarları ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongre sürecine girmesiyle genel başkan yardımcılarının yanı sıra kabinede de değişim olabileceğini açıkladı. Bunun ardından AKP’de yeni kabine tartışmaları başladı.

‘GÖREVDE KALIRLARSA SORUNLAR BÜYÜR’

Gazete Duvar’ın Duvar Arkası bölümünde yer alan habere göre; birçok siyasetçi değişim sürecinin kongre ile eş zamanlı olacağını düşünüyor. Ancak parti içinde buna itirazı olan çok kişi de var. Bir parti yöneticisi, “Bakanlarla ilgili bazı sorunlar var ve bunların değiştirilmesi düşünülüyorsa bir gün daha görevde kalmamaları gerek. Bu, sorunların daha da büyümesine neden olur” diye konuştu.

Kabine değişimiyle ilgili kararı Cumhurbaşkanı’nın vereceğini vurgulayan partililerin ortak görüşü ise partide yönetici ya da milletvekili olunmadan bakan olunmaması gerektiği.

Kaynak: Gazete Duvar


Etiketler

Recep Tayyip Erdoğan


AKP


Kabine


Günlük Yürüme Süresi Meğer Bu Kadar Kısaymış: Bilim İnsanları Açıkladı


‘Ulan O Yolları Baban mı, Deden mi Yaptı?’


Akşener Geri Dönüyor, Dervişoğlu Bizzat Davet Etti


Ünlü İngiliz Doktor Uyardı: Yüksek Tansiyon İçin Hayati 2 Kuralı Açıkladı

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version