Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li Çelik: “Kadınlarımızın ‘Rahatça sokakta yürüyemeyecek miyiz?’ sitemlerini duymuyor değiliz”

AKP’li Çelik: “Kadınlarımızın ‘Rahatça sokakta yürüyemeyecek miyiz?’ sitemlerini duymuyor değiliz”

MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul’da vahşice işlenen cinayetlerle ilgili olarak konuştu. “Cumhurbaşkanımızın net mesajı şudur; kesinlikle cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz. Eylemlerin cezasız kaldığına dair algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bundan dolayı fevkalade hassasız. Cumhurbaşkanımız açıklamalar yapacaklar.” diyen Çelik, “Kadınlarımızın “Rahatça sokakta yürüyemeyecek miyiz?” sitemlerini duymuyor değiliz. Kadına dönük şiddetin her alanda engellenmesi ve bundan sonrasına dönük olarak ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağımızı ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Son günlerce yaşanan vahşi kadın cinayetlerle ilgili olarak konuşan Çelik, Erdoğan’ın konuyla ilgili mesajını paylaştı.

“Canımızı çok yakan bir takım şiddet olayları oldu. Kadın polisimiz şehit edildi. İki kadın cinayeti art arda işlendi. Son derece üzücü. Bugün de sayın Cumhurbaşkanımız MYK’daki açış konuşmasında bu tabloya geniş yer ayırdı.” diyen Çelik’in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version