Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li başkan bir kadının burnunu kırdı ve böyle övündü: Nasıl vurdum kıza!

AKP’li başkan bir kadının burnunu kırdı ve böyle övündü: Nasıl vurdum kıza!


Olay 13 Ekim Pazar günü, Kırşehir Kaman Ceviz Festivali’nde bir konserde yaşandı. Fatma Banu Çoban, AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı olduğu öğrenilen Melih Ünlüer ve eşiyle  tartıştı. Tartışma, Ünlüer’in genç kadına attığı yumrukla saldırıya dönüştü.

Yerel basında yer alan habere gmre burnu kırılan ve ameliyata alınan Çoban, konser alanındaki boş yere geçtiğinde Melih Ünlüer olduğunu sonradan öğrendiği şahsın ve eşinin kendisine saldırdığını söyledi.

‘AKP GENÇLİK KOLLARI KARTI GÖSTERDİ?’

Çoban, önce Ünlüer’in eşi tarafından uyarıldığını, daha sonra Ünlüer’in tepkisel davranışlar göstermeye başladığını şu sözlerle ifade etti:

‘Beyefendinin kolu bana değdi birkaç kez. Ben kendisini uyardım. Oralı olup cevap bile vermedi. Başka bir genç eşine yanlışlıkla temas ettiği için ‘Sen benim eşime nasıl temas edersin?’ diye genci tehdit eder şekilde uyardı ve bir kart çıkarıp gösterdi.”

“Daha sonra yer nedeniyle benimle üsluba uygun olmayan bir şekilde konuşmaya başladı.” diyen Çoban, önce Ünlüer’in eşine yönelerek Melih Ünlüer’i uyarmasını istediğini ancak kadından “Sen benimle nasıl böyle konuşursun?” cevabını alarak yakasından çekildiğini öne sürdü.

‘YUMRUĞU BENİM YÜZÜM KADARDI, KAN REVAN İÇİNDE KALDIM’

Genç kadın, saldırı anını ise “Ben tam ‘Siz ne yapıyorsunuz’ diyecekken eşi Melih Ünlüer bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ kısmına geldi. Zaten yumruğu benim yüzüm kadardı çünkü baya cüsseli biriydi. Daha sonra ayağa kalktım. Yanımdaki arkadaşım ‘Abla yüzün’ dedi. Ben önce anlamadım ama daha sonra yüzüme dokunduğumda yüzüm kan revan içindeydi. Etraftan kimse yardıma gelmedi. Bayağı itiş kakış oldu çünkü bayan üstüme geliyordu” sözleriyle anlattı.

‘ÖVÜNEREK ‘NASIL VURDUM KIZA’ DİYE ANLATTI’

Kuzeninin polisi arayın diye bağırdıktan sonra Melih Ünlüer’in eşini saçından sürükleyerek olay yerinden ayrıldığını belirten Fatma Banu Çoban, ”Beyefendi eşini Kırıkkale’ye göndermiş, kendisi de konser alanında övünerek, ‘Nasıl vurdum kıza’ şeklinde konuşuyormuş. Kuzenim kendisini bu şekilde konuşurken görmese şahsı belki de bulamayacaktık. Melih Ünlüer bizi asla görmediğini ve tanımadığını söyleyip üzerinde kan lekem olmasına rağmen olayı inkar ediyormuş. Ben eşinden de şikayetçi oldum. Hanımefendi ise ‘Ben de onlardan şikayetçiyim, onlar da beni darp etti’ diyormuş. Madem ben seni darp ettim neden hastaneye gidip darp raporu almadın?” diye sordu.

Saldırıya uğrayan kadının 5 ay sonra tekrar ameliyat olacağı öğrenildi

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version