Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

15 gözaltı daha: Sohbete katıldın, ölümü sonrasında Gülen’i övdün…

15 gözaltı daha: Sohbete katıldın, ölümü sonrasında Gülen’i övdün…


İçişleri Bakanlığı, Gülen cemaatine yönelik soruşturmalar kapsamında 3 ilde 15 kişinin daha gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı, X hesabından yaptığı paylaşımda; Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul merkezli Bursa ve Manisa’da FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-29” operasyonları düzenlendiğini duyurdu.

Bakanlık operasyonun ayrıntılara ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

“‘Kıskaç-29’ operasyonlarında farklı soruşturmalar kapsamında haklarında askeri yapılanması içerisinde eylem ve faaliyet yürüttüklerine dair ifade ve teşhis beyanları bulundukları, gizli haberleşme yöntemi olan ankesörlü telefonlarla iletişime geçtikleri, sohbet ve toplantılarına katıldıkları, “Bylock” kullanıcısı oldukları, güncel olarak örgüt evlerinde kaldıkları belirlenen 12 şüpheli şahıs ile Silahlı Terör Örgütü elebaşının ölümü sonrasında sosyal medya üzerinden örgüt elebaşını övücü mahiyette paylaşımlar yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz. “

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version