Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

12 BEBEK ÖLMÜŞTÜ | Yılmaz Tunç: “Devlet bebeklerin ölümüne müsaade etmez”

Bakan Tunç’tan Narin açıklaması: “Kamuoyuna yansımayan bazı hususlar var”


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ‘Yenidoğan Çetesi’ soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamenin mahkeme tarafından değerlendirildiğini söyledi. Tunç, ” Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gerek kamu gerek özel hastanelerde bebeklerin ölümüne müsade etmez.” dedi. İddianameye göre söz konusu çete, 12 bebeğin ölümünden sorumlu… Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame hazırlığının son aşamaya geldiğini bildiren Tunç, “İddianame tahminimize göre bu hafta ağır ceza mahkemesine sunulacaktır.” dedi. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabulüne karar verirse, şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük’te gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. ‘Yenidoğan Çetesine” ilişkin bir soru üzerine Tunç, şunları söyledi:

Kemal Kılıçdaroğlu’na: Sözleri kabul edilemez

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın CHP’nin 7’inci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan res’en başlatılan soruşturma hakkında da konuşan Tunç, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği sözler bir kere kabul edilemez. Çok çirkin, hakaret içeren sözler. Siyasetin temiz bir dille yapılması lazım… Kendi siyasi partisindeki durum nedeniyle belki gündemde kalmak için Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışıksız, çirkin ve terbiye dışı sözlerle hakaretler ediyorsunuz, kendiniz gündemde kalmak için yapıyorsunuz ama bu suçtur, hakaret suçtur. Önceki dosyalarda var, çok fazla hakaret dosyası var.” diye konuştu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version