Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yurt kaybolan öğrencinin ailesini 2’nci gün bilgilendirdi


WAN – Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürerken aile Yurt müdürünün kendilerini ikinci gün bilgilendirdiğini belirtti. 

 

Wan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş’ten (21) Cuma akşamından bu yana haber alınamıyor. Üniversitenin kampüsünde bulunan Seyyid Fehim Arvasi Kız Yurdu’nda kalan Kabaiş’in, Cuma günü akşam yemeğinin ardından yurttan çıktığı ve o saatten beri kendisinden haber alınamadığı bilgisi ailesi tarafından kamuoyuna sunuldu.

 

Kabaiş’in cüzdanı, telefonu, suyu ve kekini sahil tarafında bulundu. Kabaiş’in yurda dönmemesi üzerine arkadaşlarının kendisini aradığı ancak ulaşamadığı belirtildi. 

 

Aile ise Kabaiş’in, sudan korktuğu bilgisini de paylaşarak, “Kızım bir gün boyunca yurda gelmemiş, yurt müdürü ikinci gününde bizlere haber veriyor. Biz bu durumu kabul etmiyoruz yurt hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi. 

 

Wan Gölü’nde Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından arama yapılırken polis ekipleri ise kamera kayıtlarını inceliyor. Kabaiş’in aile bireyleri de çalışmaların olduğu yerde bekliyor. 

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version