Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Yunanistan, Bodrum’da Türk botu kovaladı; Dışişleri’nin ağzını bıçak açmıyor’

‘Yunanistan, Bodrum’da Türk botu kovaladı; Dışişleri’nin ağzını bıçak açmıyor’


Bodrum’da Yunan Sahil Güvenlik botunun Türk karasularını ihlal ederek bir botu kovalamasına Ankara’dan tepki gelmemesi dikkat çekti.

Eski büyükelçi, CHP milletvekili Namık Tan, “Dışişlerinin ağzını bıçak açmıyor. Olayın fecaat olduğunu, utanç verici AKP politikalarının sınırları nasıl savunmasız bıraktığını ve mavi vatanı ağızlarına sadece sakız edip aslında hiç umursamadıklarını kanıtladığı için konu konuşulmasın diye tepki bile göstermiyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Dışişlerinin ağzını bıçak açmıyor. Olayın fecaat olduğunu, utanç verici AKP politikalarının sınırları nasıl savunmasız bıraktığını ve mavi vatanı ağızlarına sadece sakız edip aslında hiç umursamadıklarını kanıtladığı için konu konuşulmasın diye tepki bile göstermiyorlar. Tipik… https://t.co/ITnksbjbNG

— Namık Tan (@NamikTan) September 22, 2024

Tan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Dışişlerinin ağzını bıçak açmıyor. Olayın fecaat olduğunu, utanç verici AKP politikalarının sınırları nasıl savunmasız bıraktığını ve mavi vatanı ağızlarına sadece sakız edip aslında hiç umursamadıklarını kanıtladığı için konu konuşulmasın diye tepki bile göstermiyorlar.

Tipik AKP siyaseti: Her konuda ona buna ayar veren Erdoğan ve Fidan Türk karasuları sınırını hiç çekinmeden delip geçerek, kıyılarımıza kadar gelen ve bayrağını bile indermeye tenezzül etmeyen Yunan sahil güvenlik botunun bu pervasızlığına ses dahi çıkaramıyor. Yazıklar olsun!”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version