Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yerlikaya telefonları kapattırdığı konuşmada ne söyledi?

Bakan Yerlikaya’nın oğlu lüks sitedeki daireye 6 bin lira kira ödüyor


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçtiğimiz hafta katıldığı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 109. Genel İdare Kurulu toplantısında kamuoyuna yaptığı açıklamadan sonra basına kapalı bir görüşme yaptı. MÜSİAD üyeleriyle baş başa yaptığı görüşmede Yerlikaya’nın iş insanlarına telefonlarını kapattırması dikkat çekti.

Yerlikaya’nın telefonları kapattırdığı konuşmasında neler söylediği ise merak konusu oldu.

Gerçek Gündem’in edindiği bilgiye göre Yerlikaya burada düzenli göçmenlerin kayıt altına alınması ve çalışma izinleriyle ilgili bir çalışma yaptıklarını, iş insanları rahatlatacaklarını söyledi.

İş insanlarından 35 gün gibi bir zaman isteyen Yerlikaya sorunun çözümü halinde iş insanlarının çok rahatlayacağını belirtti. Bu durum iş insanlarında ciddi bir heyecan yarattı.

MÜSİAD BAŞKANI DOĞRULADI

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, Bakan Yerlikaya’nın açıklamalarını doğruladı. Asmalı, “İş adamlarının çalışma koşullarıyla ilgili sorunları var. Bu sorunları bizler dile getirdik. Sayın Bakan Düzenli göçmenlerin kayıtlı bir şekilde çalışma izinlerinin alınmasıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını ve kısa sürede açıklayacaklarını söyledi” ifadelerini kullandı.

“Peki telefonlar neden kaldırıldı?” diye sorusuna ise Asmalı, şu yanıtı verdi:

“Sayın Bakan kendisinin açıklayacağı bir bilginin, yanlış aktarılmaması için kayıt altına alınmasını istemedi. Kendisi yeri ve zamanı geldiğinde çalışmalarını kamuoyuyla paylaşacaktır.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version