Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Yanlışlıkla’ gözaltına alınan Elif Çakır: ”Poliste kötü muamele yok derler, dik alasını yaşattılar”

‘Yanlışlıkla’ gözaltına alınan Elif Çakır: ”Poliste kötü muamele yok derler, dik alasını yaşattılar”


Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır, Bursa’da kaldığı otelde hakkında arama kararı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Otele gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, herhangi bir açıklama yapmadan Elif Çakır’ı gözaltına alıp sağlık kontrolüne götürdü. Çakır’ın bir yanlışlık olduğunu belirtmesine rağmen polisler işlemleri sürdürdü.

SAATLER SONRA SERBEST BIRAKILDI

İsim ve TC kimlik numarası kontrolü yapılmadan Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Elif Çakır, burada yapılan incelemede aranan kişi olmadığı anlaşıldı. Yanlış gözaltı kararı saatler sonra fark edilince, Çakır serbest bırakıldı.

”KÖTÜ MUAMELENİN DİK ALASINI YAŞATTILAR” 

Poliste kötü muameleye maruz kaldığını belirten Elif Çakır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Poliste kötü muamele yok derler, dik alasını yaşattılar, bir bardak suyu çok gördüler… Ülkenin adaletinin durumu da kolluk kuvvetinin durumu da ortada,” sözleriyle yanlış gözaltı kararına tepki gösterdi.

Poliste kötü muamele yok derler dik alasını yaşattılar, bir bardak suyu çok gördüler..ülkenin adaletinin durumu da kolluk kuvvetinin durumu da ortada. https://t.co/IbBO2nyITw

— Elif Çakır (@elifcakirr) September 29, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version