Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Vedat Işıkhan, CHP’li belediyeleri hedef aldı: “Borçları en kısa sürede tahsil edeceğiz”

Vedat Işıkhan, CHP’li belediyeleri hedef aldı: “Borçları en kısa sürede tahsil edeceğiz”


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, CHP’li belediyeleri hedef aldı. Işıkhan, “Kimse kusura bakmasın; SGK olarak biz borçlarımızı en kısa sürede yasal yollarla tahsil etme yoluna gideceğiz. Çocuklarımızın, emeklilerimizin geleceğini riske atamayız.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, partisinin bir otelde düzenlenen İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. CHP’yi hedef alan Işıkhan, “Körfeze kokudan yaklaşılmıyor. Körfez ölü balıktan geçilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, balık ölümlerinin sebebinin körfezdeki kirlilikten ve yetersiz oksijenden kaynaklandığını açıkladı. Bütün manzara ortada. Masmavi bir körfez yerine, kahverengi bir körfez ve ölü balıklar. CHP zihniyetinin halk, insan, hizmet, belediyecilik diye bir derdi olmadığına çok kez şahit olmuştuk. Bu durumda da görüyoruz ki bu zihniyetin, sadece insanların değil hiçbir canlının yaşam alanına saygısı ve tahammülü yok.” diye konuştu.

Ege’nin en çok balık çeşidini barındıran bölgelerinden birisi olduğunu belirten Işıkhan, ‘İzmir’in bu anlamda büyük bir potansiyele sahip olduğunu ancak CHP zihniyetinin sebep olduğu ihmaller yüzünden gerçek potansiyelini hâlâ ortaya çıkaramadığını’ öne sürdü.

Vedat Işıkhan, belediyelerin SGK’ye olan prim borçlarıyla ilgili de konuştu:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version