Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Trump ile Harris televizyon tartışmasına çıkıyor

Trump ile Harris televizyon tartışmasına çıkıyor


İki başkan adayı, 5 Kasım’daki seçimler öncesi ilk ve belki de son defa, televizyonda canlı yayınlanacak bir tartışma programı ile kozlarını paylaşacak.

Adayların karşılıklı kürsülerde politikalarını ortaya koyması, ya da koyamaması, seçimin gidişatını değiştirebilir. Başkan Joe Biden’ın 27 Haziran’da Trump karşısında zayıf olarak değerlendirilen tartışma performansı, Demokrat Parti’nin adayının değişmesinin yolunu açmıştı.

Münazaraya ev sahipliği yapacak olan ABC News kanalının açıkladığı kurallara göre, salonda canlı izleyici olmayacak ve konuşma sırası kendilerine gelmeyen adayların mikrofonu kapatılacak. Bu kurallar, 90 dakika boyunca izleyicilerin ne duyacağını etkileyecek.

İzleyici olmadan yapılacak münazarada iki reklam arası olması bekleniyor; ancak bu aralarda kampanya personelinin adaylarla iletişimine izin verilmeyecek.

ABC, münazara sırasında adayların soruları yanıtlamak ve çürütmek için iki dakikalarının olacağını ve takip, açıklama ya da yanıtlar için de bir dakika daha süre verileceğini belirtti. Sahnede hiçbir aksesuar ya da önceden yazılmış notlara izin verilmeyecek.

Harris ve Trump, açış konuşmaları yapmayacak, kapanış konuşmaları için iki dakikaları olacak.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version