Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tayyip Erdoğan: “Sadece Batı’yla olmaz!”

Tayyip Erdoğan: “Sadece Batı’yla olmaz!”


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’daki Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’nde konuştu.
Erdoğan, “Türkiye yönünü sadece Batı’ya dönerek menzili maksuduna varamaz. Doğuyla ilişkilerimizi güçlendirirken, batıyla köklü iş birliğimizi ilerletmenin yollarını arayacağız. Biz birilerinin iddia ettiği gibi Avrupa Birliği’yle Şangay İşbirliği Teşkilatı arasında bir tercih yapmak mecburiyetinde değiliz.” ifadelerini kullandı.

Tüm dünyanın hayranlık duyduğu bir orduya sahip olduklarını söyleyen Erdoğan, ardından, “Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başkomutan olarak şanlı ordumuzun asil mensuplarıyla her zaman iftihar ediyorum. (…) Vatanımıza milletimize devletimize karşı görevlerinizi en güzel şekilde yerine getireceksiniz. Gerekirse bu uğurda tıpkı kahraman ecdadımız gibi, şairin ifadesiyle anadan, yardan, serden geçecek, korkusuzca şahadete yürüyeceksiniz.” diye konuştu.

Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından kayda değer bölümler şöyle:

Sadece Batı’yla olmaz!

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIMHP’li Semih Yalçın’dan muhalefete: “Erken seçim rüyaları görmeyin”SONRAKİ YAZIAmca gözaltına alınmıştı; aracının şoför koltuğunda Narin’in DNA’sı tespit edildi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version