Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Selvi: Narin cinayetinde kurguyu bozacak tek kişi var

Selvi: Narin cinayetinde kurguyu bozacak tek kişi var


İktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Narin cinayetinin artık üç boyutlu hale geldiğini söyledi ve aile ile ilgili bugüne kadar ortaya çıkan senaryoları bozacak tek bir kişi olduğunu belirtti. Selvi, “Bu kurguyu bozacak tek kişi ise o saat aralığında iki kez Narin Güran’ın evine girip çıkan Hediye Güran. O nedenle Hediye Güran’ın tanıklığı önemli” dedi.

Hediye Güran, “Suç delillerini yok etmek” iddiasıyla tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi.

“Narin’in öldürülmesi olayı artık üç boyutlu hale geldi” diyen Selvi, bunları şöyle açıkladı:

“1- Narin’in öldürülmesi olayı. Narin’i kim ya da kimler öldürdü? Nerede öldürdü, nasıl öldürdü, niçin öldürdü?

2- Narin’in canlı ya da ölü olarak bulunması için arama yapan ekipler neden bilinçli olarak farklı yerlere yönlendirildi. Narin’in cesedinin çürümesi ve delillerin yok olması mı beklendi?

3- Narin’in cesedi bulunduktan sonra neden 20 ayrı sim kart üzerinden 59 asılsız ihbar yapıldı? Neden ifadelerde Narin’in öldürülmesi olayının üstü örtülmeye çalışıldı?

Tüm bunlara bir de ‘Güran Ailesi neden sözbirliği etmişcesine itirafçı Nevzat Bahtiyar’ı hedef göstermeye başladı?’ sorusunu eklemem gerekiyor.”

Narin’in Kuran kursundan çıktıktan sonra kameraya yansıyan en son görüntüsünün saat 15.15’te olduğunu anımsatan Selvi, “Geldiği yoldan saptığında yolu ya kendi evlerine ya da evlerinin bitişiğindeki ahıra çıkıyor. Narin’in öldürüldüğü saatler olarak 15.15 ila 15.47 arasında duruluyor. Çünkü 15.47’de Salim Güran, Nevzat Bahtiyar’ı arıyor. Bahtiyar’ın anlattığına göre, kendisine Narin’in cesedini veriyor. Ama hem anne Yüksel Güran hem abisi Enes o saatte uyuduklarını söylüyorlar. Hemen yanı başında vahşi bir şekilde evladı katlediliyor ama anne derin bir uykuda! Cinayete ilişkin gözlerin çevrildiği Enes ise daha derin bir uykuda! Tabii inanırsanız. 309 yıl uyudukları rivayet edilen Ashab-ı Kehf bile olsa bu cinayeti duyardı. Narin’in annesi ve abisi gerçekten uyuyorlar mıydı, yoksa bizi uyutuyorlar mı?” ifadelerini kullandı.

Selvi, şöyle devam etti:

“Bu kurguyu bozacak tek kişi ise o saat aralığında iki kez Narin Güran’ın evine girip çıkan Hediye Güran. O nedenle Hediye Güran’ın tanıklığı önemli.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version