Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sakaryaspor Başkanı’nı darp eden kişi gözaltına alındı: ‘Mafya grupları kulüp için çatışıyor’ iddiası

Sakaryaspor Başkanı’nı darp eden kişi gözaltına alındı: ‘Mafya grupları kulüp için çatışıyor’ iddiası


Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn’i darp eden kulübün reklam ve sponsorluk işlerinden sorumlu yöneticisi Cengiz Şen İstanbul Beşiktaş’ta gözaltına alındı.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in, bir kişi tarafından bir odada tokatlandığı görüntüler, dün gece sosyal medyada yayıldı. Sakarya Cumhuriyet Savcılığı, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Başkan İn’e iki kez tokat atan kişinin kulübün reklam ve sponsorluk işlerinden sorumlu yöneticisi Cengiz Şen olduğu belirlendi. Odada bulunan 3’üncü kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde Cengiz Şen’in, Gökhan İn’e, “Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?” dedikten sonra tokat attığı görüldü. Başkan İn’in ise “Tamam oğlum. Sakin ol. Kalp var bende, biliyorsun değil mi? Tamam” diyerek cevap verdiği görüldü.

GÖZALTI KARARI

‘Yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 6 suç kaydı bulunan Cengiz Şen, dün gece polis tarafından İstanbul Beşiktaş’ta yakalandı. Şen, ‘Yağma’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Görüntüleri ortaya çıkan olayın, geçen çarşamba günü meydana geldiği, yaşananların yarın gerçekleşecek olan Sakaryaspor kongresi öncesi adaylık süreciyle ilgili olduğu belirtildi.

‘İKİ MAFYA GRUBU KULÜBÜ ELE GEÇİRMEK İÇİN ÇATIŞIYOR’ İDDİASI

Gökhan İn’i tokatlayıp o anları kameraya alan Hamza Cengiz Şen’in Sarallar suç örgütüne yakın olduğu iddia edilirken; tokat yiyen İn’in ise MHP’ye yakınlığıyla bilinen mafya lideri Kürşad Yılmaz’ın adamı olduğu iddia edildi. İn’in Kürşad Yılmaz’la fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Fotoğraflarda Yılmaz’ın, İn’i ziyaret ettiği ve ikilinin birlikte poz verdiği görülüyor.

Ortaya çıkan fotoğraflar ve görüntüler, Sakaryaspor’un Pazar günkü kongresi öncesi iki mafya grubunun kulüp üzerinden çatıştığı şeklinde yorumlandı.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version