Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’e tokat atan şahıs tutuklandı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’e tokat atan şahıs tutuklandı


Sakarya, spor camiasını sarsan bir olayla gündemde. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’e tokat atan ve darp eden reklam ve sponsorluk sorumlusu C.Ş., sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından yakalanarak tutuklandı. Olayın yankıları sürerken, görüntüleri kaydettiği iddia edilen eski yönetici de aranıyor.

TOKAT ATTI, TUTUKLANDI
Sakarya’da geniş yankı uyandıran olay, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’e tokat atılmasının görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılmasıyla başladı. Görüntülerde yer alan kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu C.Ş., Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Beşiktaş, İstanbul’da yakalandı ve gözaltına alındı. Sakarya’ya getirilen C.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“KENDİME HAKİM OLAMADIM” SAVUNMASI
İfadesinde olayın tartışma sonrası yaşandığını belirten C.Ş., sinirlerine hakim olamadığını şu sözlerle ifade etti:

“Yönetimde beraber çalıştık. Yönetimde yaşanan sıkıntılar üzerine çıkan tartışma sonrası kendime hakim olamadım.”
Ayrıca, olay esnasında görevinden kısa süre önce istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin de orada olduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini iddia etti. C.Ş.’nin bu ifadesi, Sakarya’daki spor camiasında tartışmalara neden oldu.

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN YÖNETİCİ ARANIYOR
Sakarya’da büyük ses getiren bu olayın görüntülerini kaydettiği iddia edilen eski Kulüp Başkanvekili S.İ. ise hala bulunamadı. S.İ., 29 Ağustos 2024 tarihinde görevinden istifa etmişti. Polis, S.İ.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Görüntülerin ardından telefonu kapalı olan ve kimseye ulaşmayan Başkan Gökhan İn’e ise ulaşılmaya çalışılıyor.

Serbest Görüş:

Olay, Sakarya’da hem spor dünyasında hem de kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Gelişmeleri takip eden Sakarya halkı, Başkan Gökhan İn’in durumu ve olayın arkasındaki sebepleri merak ediyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version