Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Rezerv alanı ilanıyla arazilerine el konulan AKP’li depremzede isyan etti: ”Bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur”

Rezerv alanı ilanıyla arazilerine el konulan AKP’li depremzede isyan etti: ”Bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur”


Hatay’da esnaf ziyareti sırasında AKP üyesi depremzede vatandaşın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a söylediği sözleri sosyal medyada aylar sonra yeniden gündem oldu. Kurum’a ”Ben AK Partiliyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur.” diyerek isyan etmişti.

Rezerv alan ve riskli ilan edilmesi sebebiyle babasından kalan araziler dahil tüm arazilerine el konulan AKP’li depremzede vatandaş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a isyan etti.

AKP üyesi olduğunu ifade eden Antakyalı vatandaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a  “Annemi babamı kaybettim. 50 milyon dolarlık malıma devlet el koydu. Rezerv alan ilan ettiniz. Arazime 404 dükkân yapıldı. Rezerv alan ve sizin riskli alan ilan ettiğiniz yerleri, Çevre-Şehircilik zamanında… Her şeyimi kaybettim. 50 milyon dolarımı kaybettim. Devlet el koydu, hiçbir şekilde şu anda ne kira veriyorsunuz, ne bir şey yapıyorsunuz. Beni hayata mahkûm ettiniz. Bana 1 dükkân verilmedi. Bütün malımı mülkümü kaybettim. Ben AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur” dedi.

Bakan Kurum “Öyle olmaz ama ya. Ben seni ilgili arkadaşlarımla görüştüreceğim” cevabını verdi.

“Ben AKP üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur.” Neler yapılmıyor ki? Tonla haksızlık hukuksuzluk zülüm. Fakat en fazla yapılanı söyleyeyim, AKP’li veya MHP’li değilsen her şeysin her şey mubah, “terörist” “vatan haini” “PKK’li” “FETÖ’cu” saymakla bitmez. pic.twitter.com/aKRNgDN6o3

— Hilâl Nesin (@hilalnesin) September 24, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version