Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş arasında kritik görüşme

Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş arasında kritik görüşme


Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarıyla gündemde olan CHP’de, Genel Başkan Özgür Özel, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile parti tüzüğünde yapılacak değişikliklerle ilgili görüşmek için bir araya geldi. Görüşmeye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara İl Başkanı Erkol da katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Dün saat 20.25’te başlayan görüşmeye ilk olarak Özel ve Yavaş, ardından Kılıçdaroğlu geldi.

Basına kapalı olarak yaklaşık iki buçuk saat süren görüşme ilk olarak Kılıçdaroğlu, ardından Özel ve Yavaş’ın tesislerden çıkışıyla sona erdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, Tüzüğümüzde yapacağımız değişikliklere ilişkin önerilerini dinledik. pic.twitter.com/s7TcZylGNO

— Özgür Özel (@eczozgurozel) September 1, 2024

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, tüzüğümüzde yapacağımız değişikliklere ilişkin önerilerini dinledik” ifadesini kullandı.

Özel, geçen hafta İstanbul’da önceki genel başkanlar, Murat Karayalçın, Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile de görüşmüştü.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version