Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özbek oligarka tümamiral üniformasını veren Cihat Yaycı mı?

Özbek oligarka tümamiral üniformasını veren Cihat Yaycı mı?


Veryansın TV’den Erdem Atay’ın kırmızı bültenle aranan, kara para akladığı iddia edilen ve en son adı bir suikast girişimine karışan Botir Rahimov tümamrial üniformasıyla Paramount Hotel’deki görüntülerini yayınlamasının yankıları sürüyor.

Gazeteci Cengiz Erdinç, Atay’ın haberini alıntılayarak, “Rozet ve şeritler parmak izi gibi üniformanın asıl sahibini gösteriyor. O amiral de ordunun silah alım işlerinde söz sahibi” diyerek, “Şimdi bu ihaleler incelenecek mi? Oligarkın yeğenine üniforma verecek kadar samimiyet nerelere vardı?” sorusunu yöneltti.

Erdinç’in açıklamasının tamamı şöyle:

Serbest Görüş:

Erdem Atay’ın haberi organize suçun artık bir milli güvenlik meselesi olduğunu gösteriyor. Cihan Ekşioğlu’nun Özbek ortağı Botir Rahimov bir tümamiralin üniformasıyla resim çektirmiş. Rozet ve şeritler parmak izi gibi üniformanın asıl sahibini gösteriyor. O amiral de ordunun silah alım işlerinde söz sahibi. Şimdi bu ihaleler incelenecek mi? Oligarkın yeğenine üniforma verecek kadar samimiyet nerelere vardı?

“CİHAT YAYCI” İDDİASI

Cengiz Erdinç’in paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı. Yorum yapanlardan biri üniformayı Cihat Yaycı’nın verdiği iddiasında bulundu. Fersan kullanıcı adıyla “Cihat Yaycı diye biliyorum” denildi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version