Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Okul müdürlerine gönderilen mesaj: “Belediyelerden temizlik konusunda asla talep olmasın!”

Okul müdürlerine gönderilen mesaj: “Belediyelerden temizlik konusunda asla talep olmasın!”


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin okullara temizlik desteğine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müdahale edildiğini söyledi. Yavaş, okul müdürlerine “Belediyeden hiçbir bir şey istemeyin.” şeklinde mesaj atıldığını belirtti. Mansur Yavaş’ın ekran görüntüsünü gösterdiği mesajda, “Arkadaşlar, belediyelerden asla temizlik konusunda talep olmasın.” ifadesi yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, okullarda temizlik için talepte bulunan 271 okuldan 113 tanesinin talebini geri çektiğini açıkladı. Okul müdürlerine, ‘Belediyeden hiçbir şey istemeyin’ diye mesaj atıldığını ifade etti. Duruma tepki gösteren Yavaş, “Biz zehirli gıda falan vermiyoruz. Biz temizlik malzemesi veriyoruz. Bir de okulları temizlemeye talibiz. Böyle bir olayın bu kadar ülke gündemine taşınmasını da gerçekten garipsiyoruz. Biz bütün kurumlarla iş birliği yapmaya hazırız. Yeter ki oradaki çocuklar güzel bir şekilde eğitimlerini alsınlar.” dedi.

Mansur Yavaş’ın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZI80 ton patlayıcı kullanılmış; Nasrallah’ın cesedi enkazdan çıkarıldıSONRAKİ YAZI‘Yanlışlıkla’ gözaltına alınan Elif Çakır: ”Poliste kötü muamele yok derler, dik alasını yaşattılar”

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version