Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

NARİN CİNAYETİ | 9 kişiye tutuklama talebi; aralarında anne de var!

NARİN CİNAYETİ | Anne dahil, 8 kişi daha tutuklandı


Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin 12 saat süren savcılık sorguları tamamlandı. Şüpheliler, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Gözaltındaki 9 kişiye tutuklama talep edildiği öğrenildi. Tutuklama talebi istenen 9 kişinin kimleri belli oldu. Hakkında tutuklama istenen isimler arasında anne Yüksel Güran da var.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de cansız bedeni derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüphelinin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Soruşturma kapsamında Narin’in ölü bulunduğu 8 Eylül günü aralarında Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran’ın işçileri Ö.Y ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi gözaltına alınmıştı.

Anne Yüksel Güran, Salim Güran’ı üç kez aramış

Anne Yüksel Güran’ın ifadesinde “Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum.” dediği ortaya çıktı. Anne Güran’a Salim Güran’la ilişkisi olup olmadığı da sorulmuş. aHaber’de yer alan habere göre savcı, anne Güran’a saat 15:15’ten sonra Narin’in amcası Salim Güran’ı üç kez aramasını sordu. HTS kayıtlarında tespit edilen görüşmelerle ilgili Yüksel Güran, “Bir kez yanlışlıkla aradım. Başka da kendisini aramadım.” yanıtını verdi.

Savcı cevap üzerine “Telefonunu başka birisi kullanıyor mu?” diye soru sordu. Yüksel Güran “Hayır” dedi ancak o iki aramayı açıklayamadı.

Tutuklu Salim Güran ile yine tutuklu itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın arasının çok iyi olduğunu söyleyen Güran, “Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim de aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Salim kızıma neden zarar verdi bilmiyorum.” dedi.

İfadedeki bazı soru ve cevaplar şöyle:

Savcı: Salim ile evlenmeden önce gönül ilişkiniz var mı?

Anne Yüksel Güran: Arif ile evlenmeden önce Salim başka bir kadınla nişanlandı. Benim mutlu bir ailem var.

Savcı: Olay günü 15:15 civarında Salim ile bir arada mıydınız?

Anne Yüksel Güran: Hayır değildim, Salim’, dinamoyu çalıştırmaya gittiğimde gördük bir araya gelmedik.

Savcı: Narin amcayla olan bir durumunuzu mu gördü?

Anne Yüksel Güran: Ben kesinlikle Narin’i görmedim. Benim bu adamla herhangi bir ilişkim olamaz.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version