Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mansur Yavaş: “Partim gösterirse elbette cumhurbaşkanlığına aday olacağım ve kazanacağız”

Mansur Yavaş: “Partim gösterirse elbette cumhurbaşkanlığına aday olacağım ve kazanacağız”


Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeni bir açıklama daha yaptı. Yavaş, “Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katıldı. Festival kapsamında düzenlenen konser öncesinde konuşan Yavaş, Beypazarı’nda yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildiğini hatırlattı. Yavaş, “Nasip 2019 yılındaymış ve 5 yıl içerisinde bütün Türkiye belediyeciliğin nasıl yapıldığını gördü ve ‘Mansur Yavaş belediyeciliği’ olarak belediyecilik literatürüne girdi. Ve 3 olan belediye sayımız bugün 16’ya çıktı. 4 ilçede de rakibimizden fazla oy aldık. Yani sayı, 20,21, 22. Ankara’nın tamamı bile Mansur Yavaş belediyeciliğine ortak olabilirdi. Şu anda burada belediye başkanlarımızın bir kısmı var.” dedi.

Konuşmasının devamında cumhurbaşkanlığı adaylığı, ekonomi ve okullardaki temizlik sorununa değinen Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

NE OLMUŞTU?

Mansur Yavaş perşembe günü düzenlediği basın toplantısında da cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin, “Partimiz aday gösterirse aday oluruz. Partinin aday belirleme kuralları bellidir.” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version