Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mansur Yavaş: “Aramızı bozmak istiyorlar, sonuna kadar İmamoğlu’nun yanındayız”

Mansur Yavaş: “Aramızı bozmak istiyorlar, sonuna kadar İmamoğlu’nun yanındayız”


Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına ilişkin konuştu. Yavaş, “Adaylık tartışmalarını bilerek çıkarıyorlar. Arayı bozmak istiyorlar. Her zaman söylüyoruz; partimiz aday gösterirse aday oluruz. Boş laflarla zamanımı tüketecek değilim.” dedi.

Mansur Yavaş, ABB tarafından İzmir Caddesi’nde yaptırılan 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’nin açılışının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Söz konusu tartışmalarla ülkenin esas gündeminin unutturulduğunu söyleyen Yavaş, “Sayın İmamoğlu’nun ve benim ağzımdan bir şey çıkmadığı halde kulis bilgisi adı altında hem hükümeti eleştirip hem de hükümete hizmet edecek gereksiz tartışmalar yaptırıyorlar ve gündemi unutturuyorlar. Ülkenin tek gündemi emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları, dar gelirli vatandaşlarımız aç yaşıyorlar.” diye konuştu.

Bu tartışmaları üzücü ve gereksiz bulduklarını anlatan Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’na açılan ve “siyasi yasak” öngören davaya ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Yavaş, “Açılan davalar siyasidir. Sonuna kadar İmamoğlu’nun yanındayız. Umuyorum yanlış bir karar verilmez ve ülke gerçek gündemine döner. Bizlerin tek bir sorumluluğu var sadece ve sadece daha iyi bir hizmeti Türkiye’ye nasıl sunarız. Bir an evvel bu kararın beraat olarak verilmesinin tarafındayım sonuna kadar İmamoğlu’nun arkasındayız. Biz kesinlikle beraat kararı çıkacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version