Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

MAK Danışmanlık sahibi Kulat: “Çok net olarak söylüyorum, Mansur Yavaş kesinlikle cumhurbaşkanı adayı!”

Mansur Yavaş’tan ‘Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak’ iddiasına cevap: “Böyle bir şeyden bilgimiz yok”


MAK Danışmanlık şirketinin sahibi Mehmet Ali Kulat, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı seçiminde ‘aday’ olduğunu iddia etti. Kulat, “Çok net söylüyorum. Aday adayıdır demiyorum kesinlikle adaydır.” diye konuştu.

Kamuoyu araştırmacısı Mehmet Ali Kulat, siyaset arenasının ana gündem maddelerinden birini oluşturan muhalefet cephesindeki cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TGRT Haber’e konuşan Kulat, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuştu. Kulat, “Çok net olarak söylüyorum, Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayıdır. ‘Aday adayıdır’ demiyorum kesinlikle adaydır.” dedi.

CHP aday göstermezse, kendisi aday olacak

CHP’nin Mansur Yavaş’ı aday göstermemesi durumunda bile, Yavaş’ın seçmenden 100 bin imza toplayarak bağımsız aday olarak cumhurbaşkanlığı yarışına katılabileceğini belirten Kulat, vatandaşlar arasında Yavaş’a yönelik ciddi bir teveccüh olduğunu söyledi. Kulat, “Sonuç ne olur o işin başka bir yanı. CHP aday göstermese bile 100 bin imzayı toplayıp da aday olabilir. Vatandaşta bir teveccüh görülüyor.” dedi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version