Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kulis: İstinaf’tan çok yakında İmamoğlu’nun cezası çıkacak

Kulis: İstinaf’tan çok yakında İmamoğlu’nun cezası çıkacak


Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine “ahmak” dediği gerekçesiyle hakkında siyasi yasak istenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı, İstinaf’a başvurarak dosyanın Anayasa Mahkemesi’ne gönderilmesini talep etmişti. Gazeteci Altan Sancar, davayla ilgili “İstinaftan çok yakın bir zaman içerisinde İmamoğlu’nun cezası çıkacak. Bunun sesleri artık Ankara’da her taraftan duyuluyor” dedi.

Gazeteci Altan Sancar, katıldığı Sözcü TV yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Sancar, İmamoğlu davasıyla ilgili şunları söyledi:

“Hazırlıklar var. İstinaftan çok yakın bir zaman içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cezası çıkacak ve Yargıtay’a gönderilecek. Bunun sesleri artık Ankara’da her taraftan duyuluyor, yargıdan da duyuluyor, siyasetten de duyuluyor. Ekrem İmamoğlu’ndan sonra İBB Başkanı kim olacak?

Bu sefer muhalefet kamuoyuna sis bombası olarak bu atılacak; ya bambaşka bir noktaya gidiyoruz. Erdoğan’ın kendisi yerine bir veliaht atar mı, atamaz mı tartışması vardı. Ben ise yerine bir ‘veliaht’ (tırnak içerisinde söylüyorum) yani kendisinden sonra gelecek ismi işaret etmesini çok beklemiyorum.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version