Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Katil Geçti’nin annesi: Niye düne kadar elini kolunu salladı?

Katil Geçti’nin annesi: Niye düne kadar elini kolunu salladı?


26 suçtan kaydı bulunan 19 yaşındaki Geçti, Ümraniye’de ‘motosiklet hırsızlığı’ suçundan yakalandıktan sonra firar etmiş, yeniden yakalanınca 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ı kendi silahıyla vurup öldürmüştü. Çatışmada polis memuru K.H.S. ve Geçit’in annesi P.G. yaralanmıştı.

Geçti, hakimlik sorgusundan sonra tutuklanmıştı.

İHA’ya konuşan Geçti’nin annesi, oğlundan defalarca şikayetçi olduğunu ama yetkili kurumların hiçbir şey yapmadığını söyledi:

“Ben de yaralıyım. Bir kız çocuğum var, onun peşindeyim. Canım yandı. Polisimiz ölene kadar ben ölseydim, ben kurşunlara gelseydim keşke. Sosyal medyalarda nasıl bir annesiniz nasıl babasınız… Allah’ınızı seviyorsanız, devletime sesleniyorum. Ben çocuğumun kötü olmasını ister miyim? Ben bir anneyim. 26 suçu varsa benim çocuğumun madem niye devlet bunu almadı? Niye düne kadar elini kolunu salladı? Ben devlete yalvardım, karakollara gittim, bu çocuk madde bağımlısı, madde satıyor, bunların hepsini söyledim. Çocuğumun yerini söyledim buldurdum. Hiçbir anne baba çocuğunun polisimizi şehit etmesini hiçbir anne baba istemez. Cani miyim ben? Keşke polise değil bana gelseydi. Hem topuğumdan hem bacağımdan yaralandım.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version