Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kampanya sözcüsü açıkladı; Trump’ın çevresinde silah sesleri duyuldu

Kampanya sözcüsü açıkladı; Trump’ın çevresinde silah sesleri duyuldu


Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump’ın seçim kampanya sözcüsü Steven Cheung, Trump’ın çevresinde silah ateşlendiğini açıkladı. Cheung, “Başkan Trump yakınlarında silah sesleri duyulduktan sonra güvende. Şu anda başka ayrıntı yok.” dedi. Yerel yetkililer, ABD’deki olayda yaralanan olmadığını, çok az ayrıntının açıklandığını söyledi.

New York Post gazetesinin kolluk kuvvetleri kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Donald Trump, Florida’daki golf kulübünde iken yakınlarında silah sesleri duyuldu. Buna göre, golf sahasının dışarısında iki kişinin silahlı çatışmaya girdiği ve Trump’ın güvende olduğu öğrenildi. Kampanya ekibi daha önce, Trump’ın yakınlarında duyulan silah seslerinin ardından kendisinin güvende olduğunu söylemiş ancak ayrıntı vermemişti.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden ve Demokrat başkan adayı Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in her ikisinin de bilgilendirildiğini ve soruşturma hakkında bilgilendirileceğini söyledi. Beyaz Saray, hem Biden’ın hem de Harris’in Trump’ın güvende olduğunu bilmekten “rahatladıklarını” ekledi.

Donald Trump, 13 Temmuz’da Pensilvanya’da düzenlenen mitingte de suikast girişimiyle karşı karşıya kalmış ve Thomas Matthew Crooks isimli saldırganın tüfeğinden ateşlenen fişek, Trump’ın kulağını sıyırmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version