Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu’ndan Yavaş ve Kılıçdaroğlu mesajı: Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan kim varsa…

İmamoğlu’ndan Yavaş ve Kılıçdaroğlu mesajı: Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan kim varsa…


İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu açılışında konuştu.

Son günlerde Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın aday olacağı iddiaları, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurultay başta olmak üzere çeşitli açıklamalarıyla parti içinde ayrışma yaşandığı iddialarına Ekrem İmamoğlu sert çıktı.

İmamoğlu, “Zaman önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan, geceyi gündüzü meşgul eden kim varsa hem millete ihanet eder hem de Atatürk’e ihanet eder” dedi.

İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Serbest Görüş:

”Burada parti ayrımı yok. O ayrımcı akılla işimiz yok. Biz milletin evlatlarını seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz. Zaman önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Zaman milletin sorunlarını konuşmayı emreden zamandır. Aynı çatı altında siyaset yapan insanların sen benim yüzüme sert baktın deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir. Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan, geceyi gündüzü meşgul eden kim varsa hem millete ihanet eder hem de Atatürk’e ihanet eder. Parti işi araçtır, mesele millete hizmettir. Partime de öyle bakıyorum. CHP ferdi olmaktan gurur duyduğum bir parti ama bir araç olduğunu bilirim. Bir tek 86 milyon milletimi tanırım.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version