Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İçişleri Bakanı duyurdu; Narin’in cansız bedeni bulundu

Amca gözaltına alınmıştı; aracının şoför koltuğunda Narin’in DNA’sı tespit edildi


Diyarbakır’dan korkulan haber geldi; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kayıp Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Yerlikaya, konuyla ilgili paylaşımında, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.” ifadelerini kullandı.

Narin’in cesedinin köye 1 km mesafede bir dereye yatağında çuval içinde bulunduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre çuvalın içerisine ağırlık yapması için taş da konulmuş. Söz konusu derede daha önce 3 kez arama yapılmıştı. Köye giriş ve çıkışların yasaklandığı öğrenildi.

Adalet Bakanı: Sorumlu olanlar hesap verecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir.” ifadelerini kullandı.

8 yaşındaki Narin, 21 Ağustos’tan bu yana aranıyordu… Amcası Salim Güran, geçtiğimiz hafta ‘kasten adam öldürmek ve kişi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version