Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Galataport’ta silahlı saldırı

Galataport’ta silahlı saldırı


İstanbul’un yoğun alışveriş merkezlerinden biri olan Galataport AVM’de bulunan bir restoranda silahlı saldırı düzenlendi. Galataport AVM’de bulunan ‘Baylan’ isimli restoranda kimliği belirsiz bir şahsın bilinmeyen bir nedenle silahla üç el ateş ettiği belirtildi.

Silah seslerinin ardından hem restoranda hem de AVM’de bulunan müşteriler panikle kaçtı. AVM içerisinde bulunan özel güvenlikler, şahsa müdahale edip silahına el koydu. Olay yerine polis ekipleri intikal ederken, yaralanan kimse olmadı.

ÜÇ EL ATEŞ EDİLMİŞ
Halk TV’nin haberine göre restorana giden bir kişi yemeği yedikten sonra gelen hesaba itiraz etti. Hesaba itiraz ettikten sonra çay ve su isteyen müşterinin, istediklerinin gelmemesi üzerine garsonlarla tartıştığı belirtildi. Tartışma büyüyünce mekandan çıkartılan şüpheli iddialara göre garsonlarla fiziksel kavgaya başlayınca belinden silahı çıkartıp üç el ateş etti.

Serbest Görüş:

Restoranın güvenlik görevlilerine direnmeyen şüpheli silahının ruhsatlı olduğunu ve emniyete haber verilmesini istediğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışması hala sürerken kavgaya karışanların da emniyete götürüldüğü öne sürüldü.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version