Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’ın iki bakanla diyaloğu sızdı: Şimşek’e kitaplı yanıt, Yumaklı’ya tepki

Kabinede gece yarısı depremi: İki bakan gitti


Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen kabine toplantısında yaşananları köşesine taşıdı.

Altaylı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında Bakan Şimşek’e “Mehmet Bey, ekonomiyi tam olarak kitaba göre yönetiyorsunuz maşallah. Ama kitapla siyaset her zaman uyuşmuyor. Siz kitabı çok iyi biliyorsunuz ama biz de siyaseti biliyoruz. Bu iş nasıl olacak” dediğini yazdı.

Bu diyaloğun, ‘Saray’da Şimşek’e karşı olan birileri tarafından sızdırıldığını’ ve bunun istifa dedikodularına sebep olduğunu belirtti.

Serbest Görüş:

ERDOĞAN’DAN YUMAKLI’YA: BU İŞİ HİÇ BİLMİYORMUŞSUNUZ

Altaylı ayrıca, Erdoğan’ın Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan “hiç ama hiç memnun olmadığını, kendi kafasında başka bir isim olmasına rağmen, çevresinden gelen telkinlerle onu atadığını” belirtti. Altaylı, Erdoğan’ın Bakan Yumaklı’ya “Siz bu işi hiç bilmiyormuşsunuz” diyerek tepki gösterdiğini de ifade etti.

Verdiği bilgilerin ardından “artık eskisi gibi kulis yazan olmadığı ve bu gibi şeylerin gizli kaldığını” eleştirisinde bulunan Altaylı, “Ne yazık ki, Ankara gazeteciliği can çekişiyor. Bazıları iktidarın hoşlanmadıklarına sövmeyi gazetecilik zannediyorlar. Tabii bunu politikacılık zanneden de az değil!” yorumunu yaptı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version