Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’ın gündemi ‘yeni Anayasa’: “Türkiye hazır, en büyük engel önyargılar”

Erdoğan’ın gündemi ‘yeni Anayasa’: “Türkiye hazır, en büyük engel önyargılar”


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay’da 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni’nde konuştu. Gündeminde yeni anayasa çalışmaları vardı. Erdoğan, “Hukuk eğitimini daha da geliştirecek, buna yönelik adımları atacağız. Yeni bir sivil anayasa. Türkiye yeni bir anayasaya hazırdır. Yeni anayasa meselesinin önündeki en büyük engel ise önyargılardır.” dedi.

Tayyip Erdoğan, sokak röportajında kendisi ve AKP seçmenine yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nun ‘kahramanlaştırılmasına’ da tepki gösterdi. Erdoğan, “Son günlerde altı harlanan nefret ve kavga siyasetinin ne demokrasimize ne de milletimize fayda sağlamadığını herkesin görmesi gerekiyor. Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranlarını millet asla affetmez. Türkiye ile ilgili karanlık senaryolara figüranlık yapanları millet affetmez.” ifadelerini kullandı.

Tayyip Erdoğan, ayrıca Adli Yıl Töreni için salonda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. İki isim tören öncesi el sıkıştı. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIOTHERS’tan birlikte mücadele çağrısı: Taciz ve tecavüz duyumlarının takipçisiyizSONRAKİ YAZITutuklanmıştı; Dilek Ekmekçi’nin sosyal medya hesabına da erişim engeli geldi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version