Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’dan ‘Narin Güran’ açıklaması: “Konunun bizzat takipçisi olacağım”

Erdoğan’dan ‘Narin Güran’ açıklaması: “Konunun bizzat takipçisi olacağım”


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından konuşan Erdoğan, katledilen 8 yaşındaki Narin Güran hakkında konuştu. Konunun bizzat takipçisi olacağını savundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki basına kapalı toplantı, 3 saat 45 dakika sürdü. Erdoğan toplantının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. ‘Mustafa Kemal Atatürk’ün askerliyiz’ sloganı atan teğmenler hakkında konuştu. Teğmenleri yine hedef alarak, “Ordumuzun disiplinine, insıcamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız. Gerekli tahkikatı büyük bir hassasiyetle çok boyutlu şekilde yürütüyoruz. Kahraman ordumuzun yıpratılmasına müsaade etmeyiz.” dedi.

Erdoğan, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

NARİN AÇIKLAMASI: BİZZAT TAKİPÇİSİYİM

Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’la ilgili de açıklamalarda bulundu:  “Narin yavrumuzun hunharca katledilmesi hepimizin yüreğine kor bir ateş düşürdü. Narin kızımızın canını alanlardan bunun hesabını adalet önünde mutlaka soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarpıtılması için konunun bizzat takipçisiyim, takipçisi olacağım.”

EKONOMİDE KIRILGANLIĞI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALTTIK

Ekonomideki gelişmeler hakkında da konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version