Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan sonrası için Davutoğlu göndermesi

Kulis: Erdoğan seçim hazırlığına başlıyor; A takımı ve parti kadroları değişecek


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden aday olup olmayacağı tartışmalarına ilişkin konuşan AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, “Siyasette birçok plan yapılır, konuşulur. Erdoğan’ın yerine kim gelecek diye bir şey olmaz, bir daha Ahmet Davutoğlu örneği yaşanmaz. 2030’a doğru tüm dünyada yapılan hesaplar var. Bu nedenle de Erdoğan’ın liderliği çok önemli” dedi.

Hürriyet yazarı Hande Fırat’a konuşan AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, partideki değişim beklentisi için “Kötü örnek olanlar, çakarlı araba vs. kullananlar olabilir. Bu tür yanlışları olan, yorulan arkadaşlarımız için görev değişiklikleri olacaktır. Ancak bu isimleri, emek sarf eden, partinin kuruluşundan itibaren gece gündüz çalışan insanlarla aynı kefeye koymamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

‘ERDOĞAN’I YERİNE KİM GELECEK DİYE BİR ŞEY OLMAZ’

Güler, AKP ile CHP’nin parlamenter sisteme dönmek için çalıştığı, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağı, Özgür Özel’in ise Başbakanlık koltuğuna oturacağı iddialarına ilişkin de “Böyle bir gündemimiz yok” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kere daha aday olup olmayacağı tartışmalarında da Güler, şu yorumu yaptı:

“Siyasette birçok plan yapılır, konuşulur. Erdoğan’ın yerine kim gelecek diye bir şey olmaz, bir daha Ahmet Davutoğlu örneği yaşanmaz. 2030’a doğru tüm dünyada yapılan hesaplar var. Bu nedenle de Erdoğan’ın liderliği çok önemli.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version