Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cem Küçük’ten Narin’in katiliyle ilgili yeni iddia: Yetkililerden bilgi aldım…

Cem Küçük’ten Narin’in katiliyle ilgili yeni iddia: Yetkililerden bilgi aldım…


Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe köyünde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cesedi bulunan Narin Güran’ın öldürülmesi hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor. Soruşturmada küçük kızın annesi, abisi ve amcası dahil 10 kişi tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Korkunç cinayet kapsamında tutuklanan şüphelilerin ifadeleri kamuoyunda geniş yer tutarken, gazeteci Cem Küçük, soruşturmaya dair çarpıcı iddialarda bulundu. Küçük, Narin’i, abisi Enes Güran’ın öldürdüğünü iddia ederek, şunları söyledi:

“Savcılık ifadeleri benim önümde. Oradaki yetkililerden de bilgi aldım. 19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken (o kadarını söyleyeyim, gerisini devlet anlatır, ben anlatamam) Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor. O arada tırnak izleri, morarma… Enes’in de yüzünde, boynunda vs tırnak izleri var, Narin’in de yüzünde boğulma izleri, tırnak izleri var. O arada o ölüyor.”

Serbest Görüş:

“ANNESİ GÖRDÜ, GÖZ YUMDU”

Cinayeti Narin’in annesi Yüksel Güran’ın da gördüğünü iddia eden Küçük, şöyle devam etti:

“Savcılar şöyle bir muallaktalar, bu net bir bilgi; anne yardım etti mi, yoksa sadece kızın ölümünü mü gördü? Bu bilinmiyor net olarak. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini, diğeri de yardım etmediğini ama ‘Madem bu işi gördü, ölsün’ diyerek göz yumduğunu düşünüyor.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version